Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Od kiedy wulgaryzmy sa zabronione?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wytłumaczcie mi, od kiedy wulgaryzmy (jeszcze w tak małych ilościach) są niedozwolone ??

To jest ukryta treść, proszę

Dostałem za to warna.

To są chyba żarty, nie wiem czy wiecie, ale prima aprillis już był w tym roku.

Tak to jest jak moderator nie czyta treści posta, tylko treść raportu.

Wyraziłem po prostu swoją opinię i za to warn?

Litości.

Nie mogę napisać w sugestiach o zdjęcie, innego działu nie ma, więc proszę tutaj.

A przy okazji zadałem pytanie - Od kiedy do cholery wulgaryzmy są zabronione ?!

Rozumiem, w dużych ilościach, co przecinek, ale to ?...

Edytowane przez PedoÐres

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano (edytowane)

A jeszcze niedawno od x070x dostałem za niby groźby , bo napisałem "bo cię zdissuję" czy tam za "bo cię pierdolnę gołą ręką" do jednego, żeby było do rymu (on mnie sprowokował ale nie oto chodzi). Dzisiaj jednak mi zdjął =D

Tak jak pisałem.

Większość patrzy na treść raporta, nie posta. Takie osoby bym wyj*bał , sry, wyrzucił na miejscu admina.

Masz plusikowe na pocieszenie :P

Dziękuję :*

xD

2xDown:

Warna możesz dostać za naganne przklinanie, normalka :)

Właśnie. Za naganne, a nie za pojedyncze. To był mój 3 post w tym dziale po dłuugiej przerwie, moda nie znam , więc ?

Edytowane przez PedoÐres

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

Jak sama nazwa mowi "wulgaryzmy",czyli cos wulgarnego,nie wiem czy to mozna nazwac kultura,jesli uzywa sie takich slow.To jest moje i nie tylko moje zdanie.Potem wlasnie jestesmy jako kraj na tapecie,ze nie tylko pijacy,ale,ze nie mamy kultury,czy to dobrze wysluchac takiego czegos na temat swojego kraju?.Chyba nie.Kultura jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodzila,a wrecz odwrotnie-bardzo czesto pomaga.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Jak sama nazwa mowi "wulgaryzmy",czyli cos wulgarnego,nie wiem czy to mozna nazwac kultura,jesli uzywa sie takich slow.To jest moje i nie tylko moje zdanie.Potem wlasnie jestesmy jako kraj na tapecie,ze nie tylko pijacy,ale,ze nie mamy kultury,czy to dobrze wysluchac takiego czegos na temat swojego kraju?.Chyba nie.Kultura jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodzila,a wrecz odwrotnie-bardzo czesto pomaga.

Jeśli nie jest to zabronione, to raz / dwa razy można przeklnąć. Staram się tego nie robić, ale jako że szybko piszę na klawiaturze , zdarza się, tym bardziej, że w najlepszym otoczeniu w rl nie przebywam.

Dziękuję za zdjęcie %.

Myślę że można zamknąć.

A tak teraz słówko do modów: Starajcie się , bardzo proszę, czytać posty, a nie raporty.

Edytowane przez PedoÐres

wsrh2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...